Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΥΕΛΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ...

Σεβασμιότατος Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος: ΝΑΙ στα συλλαλητήρια

Ο Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου. Σε συνέντευξή του στο "Βήμα Ορθοδοξίας" εξηγεί τους λόγους της ανάγκης συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων....

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ    Ο Ελληνικός λαός θεωρεί ότι οι ιεράρχες και εν γένει η εκκλησία δεν δικαιούται απλά, αλλά έχει χρέος να έχει θέση για τα κρίσιμα εθνικά μας θέματα.
   Κάποιοι από την επίσημη πολιτεία αρνούνται αυτό το δικαίωμα στην εκκλησία. Το αρνούνται όμως και στον Ελληνικό λαό, προσπαθώντας να χλευάσουν και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο αυτές τις αντιδράσεις.
   Κάποιοι άλλοι κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο, παρασύρονται από το τσουνάμι, βλέποντας μόνο ψήφους και είναι γνωστοί αυτοί.
Ψελλίζουν διάφορα του τύπου: Σημασία έχει να διεκδικήσουμε να αποσύρουν από τα σχολεία τους τους χάρτες που φτάνουν μέχρι την Λάρισα και διάφορα άλλα αλυτρωτικά.
   Ξέρουν πολύ καλά ότι στο όνομα είναι ουσία, είναι τα πάντα. Αν κερδίσουν το όνομα - αποσύροντας τους χάρτες - τι τους εμποδίζει να τους επαναφέρουν; Τι θα πούμε τότε εμείς, να συζητήσουμε πάλι το όνομα, γιατί επανέφεραν τους χάρτες;
Αντισθένης: Αρχή Σοφίας Ονομάτων Επίσκεψις! 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου