36
SHARES
Έπειτα από μία μαραθώνια σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, οι φορείς και τα σωματεία που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στο Μακεδονικό ζήτημα συναποφάσισαν ότι το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 14:00.
Φορείς, σωματεία και ενώσεις ξεκαθάρισαν στον νεαρό Δημήτρη Μιχάκη ότι δεν έχει καμία θέση στο Συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία και ότι η διοργάνωση ανήκει πλέον στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε άλλους φορείς που ορίστηκαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Από την ίδια σύσκεψη προέκυψαν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τη Συντονιστική Επιτροπή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μιχάλης Πατσίκας, συνδιοργανωτής του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και ο Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV.
Οι πιέσεις από όλες τις πλευρές (Σύνδεσμοι Αποστράτων, Χριστιανικά Σωματεία, Μακεδονικοί Σύλλογοι) για την απομάκρυνση του Δημήτρη Μιχάκη ήταν αφόρητες. Έτσι τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα των Παμμακεδονικών Ενώσεων που στήριζαν τον Μιχάκη αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω προκειμένου να σωθεί η τιμή του Συλλαλητηρίου.