Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!- ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: Όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς φούφουτους

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
    Ντόρα Μπακογιάννη: Όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς φούφουτους
    Στο ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για το Μακεδονικό ζήτημα των ημερών μας. 

    Όπως τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Ν.Δ. υπάρχει μία και ενιαία γραμμή, αυτή του κ. Μητσοτάκη, ενώ αναφερόμενη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, διευκρίνισε ότι εκείνη μεν δεν πρόκειται να συμμετάσχει, όμως καθένας από τους βουλευτές της Ν.Δ. είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. «Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» δήλωσε.

    Στη συνέχεια αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή, πάνω στην οποία πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας... Οι Έλληνες είχαν εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή το 2008 και γι' αυτό δεν κατέβηκαν σε συλλαλητήρια... Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό "όχι"... Όλα τα κόμματα και οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες είπαν τότε ότι έχουμε κοινή εθνική γραμμή».

    Για τη σημερινή κατάσταση η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ξεκάθαρη: «Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται σαν αρχηγός κόμματος και όχι σαν πρωθυπουργός... Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"».

    VIDEO


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου