Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...

Λέσβος: Μετανάστης έριξε… κουτουλιά σε υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας

Λέσβος: Μετανάστης έριξε… κουτουλιά σε υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας
Κουτουλιά στο μέτωπο υπευθύνου του γηπέδου της Μόριας φέρεται πως έριξε μετανάστης, όπως μεταδίδει το LesvosPost.gr.
Το συμβάν σημειώθηκε όταν ομάδα μεταναστών έφτασε στο γήπεδο να παίξει μπάλα, την ώρα που εκεί προπονούνται παιδιά με την ακαδημία τους.
Ο υπεύθυνος γηπέδου πληροφόρησε τους μετανάστες πως δεν μπορούσαν να παίξουν εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν οι μετανάστες να εξαγριωθούν, σύμφωνα με το LesvosPost.gr, και ένας εξ αυτών να δώσει κουτουλιά στον υπεύθυνο του γηπέδου. Ο άντρας φοβούμενος για τη ζωή τους έφυγε από το σημείο με προορισμό το Αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός.. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση γιατί όπως δήλωσε φοβάται για την ζωή του.
Το περιστατικό κατήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης κος Αλεξίου ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος στο γήπεδο της Μόριας,είμαι στην Αστυνομία μου λέει γιατί με χτύπησε ένας μετανάστης. Έφυγα από το σπίτι και πάω να δω τι έγινε,βρήκα τον άνθρωπο με μελανιασμένο μάτι όταν τον ρώτησα τι έγινε εκείνος μου είπε ότι στο γήπεδο έκανε προπόνηση μια Ακαδημία ήρθαν οι μετανάστες και ήθελαν να παίξουν μπάλα ,όταν τους είπα ότι δεν μπορούν να μπουν ένας από αυτούς ήρθε κοντά και μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο. Παρόλο που επέμενα να του κάνει μήνυση ο ανθρώπους μου είπε ότι δεν θα κάνω μήνυση γιατί τους φοβάμαι Αυτό για σήμερα από αυτούς τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου