Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σάββας Καλεντερίδης: Επείγον - Για το συλλαλητήριο της Αθήνας
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σάββας Καλεντερίδης: Επείγον – Για Το Συλλαλητήριο Της Αθήνας

Μέγεθος Κειμένου



Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης πέτυχε, γιατί τα άτομα που πήραν την πρωτοβουλία και η οργανωτική επιτροπή δεν έδωσαν το δικαίωμα στα «πιστόλια» της κυβέρνησης και του συστήματος να το πολεμήσουν και να το λοιδορήσουν.
Η κοινωνία, οι πολίτες, παρά το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης να απαξιώσει το συλλαλητήριο, ακριβώς επειδή δεν έβλεπε πίσω από τους διοργανωτές κάτι επιλήψιμο, πίστεψε, κατανίκησε το φόβο και τους ενδοιασμούς που προκάλεσε η κυβερνητική προπαγάνδα και έκανε μια μικρή δημοκρατική επανάσταση.
Είναι δε τόσος ο τρόμος των ιδεοληπτικών εξουσιομανών, που ακόμα και μετά την τεράστια επιτυχία της Κυριακής, συνεχίζουν να χύνουν δηλητήριο για το συλλαλητήριο, κάνοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και προσβάλλοντας τους Έλληνες πολίτες.
Όσον αφορά την ουσία, το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, που καταγράφεται ως η μεγαλύτερη μη κομματική πολιτική εκδήλωση της τελευταίας εικοσιπενταετίας, έχει καταδείξει χαρακτηριστική δυσαρμονία κυβέρνησης – εκλογικού σώματος, ενώ έχει γίνει και ένα διεθνές θέμα, αφού προκάλεσε το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας.
Κάτω από τέτοιες συνθήκες, το επόμενο συλλαλητήριο, που αποφάσισε και ανακοίνωσε για την Αθήνα ένας πολίτης που δεν αποτελεί μέλος μιας ομάδας ή ενός σωματείου, έχει σοβαρές πιθανότητες να μην έχει την επιτυχία εκείνου της Θεσσαλονίκης, με καταστροφικές συνέπειες στο θέμα της Μακεδονίας.
Για να μην δικαιωθούν όλοι εκείνοι που καθυβρίζουν με μίσος το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες σ’ αυτό, θα πρέπει να γίνουν τα εξής;
Πρώτον, να αναλάβει άμεσα τη διοργάνωσή του μια ομάδα πολιτών με τέτοια χαρακτηριστικά, τους οποίους δεν θα μπορέσει να κατηγορήσει κανείς από εκείνους που περιμένουν στη γωνία για να το υπονομεύσουν. Η ομάδα ατή θα πρέπει να πράξει τα δέοντα, ούτως ώστε το συλλαλητήριο να τεθεί υπό την αιγίδα των σχετικών φορέων, όπως Παμμακεδονι΄κές Οργανώσεις, Μακεδονικά Σωματεία κλπ.
Δεύτερον, το συλλαλητήριο θα πρέπει να έχει έναν μόνο στόχο, να τονιστεί σε κάθε κατεύθυνση ότι οι Έλληνες πολίτες δεν δίνουν την άδεια στην κυβέρνηση και σε οποιονδήποτε άλλον να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας.
Τρίτον, για να μην επαναληφθούν οι τραγελαφικές καταστάσεις της Θεσσαλονίκης, όπου οι ομιλίες ορισμένων αποτέλεσαν «βούτυρο στο ψωμί» των υπονομευτών και των υβριστών, να μην υπάρχει κανένας ομιλητής, απλά να χαιρετίσουν την εκδήλωση εκπρόσωποι φορέων, με χαιρετισμούς που δεν θα ξεπερνούν τα δυο λεπτά.
Τέταρτον, για καθαρά συμβολικούς λόγους να κληθεί να απευθύνει χαιρετισμό ένας απόγονος αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα από Κρήτη και Μάνη (π.χ. Γύπαρης, Κατεχάκης, Τσοτάκος).
Συμπερασματικά, και επειδή είναι σφόδρα πιθανόν, είτε λόγω της δυναμικής που υπάρχει στην κοινωνία, είτε λόγω εμπλοκής διαφόρων κύκλων, το συλλαλητήριο να μετατραπεί σε αντικυβερνητική διαδήλωση, η Οργανωτική Επιτροπή θα πρέπει να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ούτως ώστε το συλλαλητήριο να περιοριστεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον ένα και μοναδικό στόχο, που είναι να απαγορεύσει τη διαπραγμάτευση του ονόματος από την κυβέρνηση.
Ένα εκατομμύριο κόσμος, είναι πολύ πιο ισχυρός από μια αδύναμη και ούτως ή άλλως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση του κόσμου κυβέρνηση και από ένα πολιτικό σύστημα ανίκανο να υπερασπιστεί την εθνική μας ταυτότητα.
Για τους προβοκάτορες δεν συζητάμε, αν η οργάνωση είναι αγνή πατριωτική και χωρίς σκιές και η συμμετοχή του κόσμου μαζική, οι προβοκάτορες δεν θα βρουν χώρο να δράσουν, όπως δεν βρήκαν στη Θεσσαλονίκη.
Αν δεν τηρηθούν τα παραπάνω και ορισμένες άλλες προϋποθέσεις, το συλλαλητήριο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος εκείνων που οδηγούν τη Μακεδονία στο κρεματόριο.
Δεν υπάρχει χρόνος, αν είναι να γίνει κάτι, θα πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου