Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΡΑΦΑΕΛΑ...

Έρανος για τη μικρή Ραφαέλα-Οι γονείς πωλούν το σπίτι τους-Χρειάζονται τη στήριξη όλων

Η μικρή Ραφαέλα δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το μικρό κοριτσάκι, μόλις λίγων μηνών, από τα Τρίκαλα που εξαιτίας ενός τροχαίου νοσηλεύεται από τον περασμένο Οκτώβριο στην εντατική. Μετά από πολλές περιπέτειες και τη στήριξη χιλιάδων ανθρώπων, τελικά δόθηκε λύση για να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα σε κλινική της Γερμανίας όπου και θα νοσηλευτεί και θα λάβει την απαιραίτητη ιατρική φροντίδα (επεμβάσεις, αποκατάσταση κλπ) με ένα και μοναδικό στόχο να επιστρέψει πίσω γερή και δυνατή.
Τώρα χρειάζεται την έμπρακτη στήριξή μας. Αύριο το πρωί στις 9 το Ράδιο Σταγών, ραδιόφωνο της Καλαμπάκας, θα διενεργήσει ραδιοφωνικό έρανο. Μία προσπάθεια που το trikalaview.gr στηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
Ραδιο-έρανο για την μικρή Ραφαέλα θα πραγματοποιήσει το Ράδιο Σταγών.
Το μικρό Αγγελούδι χρειάζεται την βοήθεια μας καθώς είναι αναγκαστική η μεταφορά του σε κλινική στη Γερμανία.
Μπορούμε όλοι μαζί παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να δώσουμε ελπίδα στη ζωή στη μικρή κορούλα της συμπολίτισσας μας Αντιγόνη.
Τα έξοδα για την μεταφορά και την νοσηλεία του παιδιού στην κλινικής της Γερμανίας αγγίζουν σχεδόν τις 88χιλ. ευρώ(26,650 η μεταφορά και 59.583 η κλινική). Το πρωί της Πέμπτης μέσω του Ράδιο Σταγών μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.
Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2432023844 και 2432075222.
Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στη Ραφαέλα.
Οι γονείς πωλούν το σπίτι τους
Η κατάσταση είναι τέτοια και τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν όλα τα έξοδα είναι τόσα ώστε οι γονείς έχουν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο. Θα πρέπει να καλυφθούν έξοδα εγχείρησης, ορθοστάτες, αναπηρικό καροτσάκι κ.α., καθώς επίσης και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των γονέων. Για το λόγο αυτόν οι γονείς πωλούν το σπίτι τους. Ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην Καλαμπάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου