Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ


Σοκάρει το πανελλήνιο το φρικτό τέλος της μικρής Αννυς
Κάθε ώρα που περνά και έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ., ήδη από χθες ότι ίσως μιλάμε  «για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα…» και ότι όσα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο.
Κιόλας από χθες, όταν άρχισαν να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος με θύμα την 4χρονη Αννυ και θύτη τον 27χρονο πατέρα της, αισθήματα φρίκης και αποτροπιασμού πλημμύρισαν το πανελλήνιο.
ΕΛ.ΑΣ.: Ο παιδοκτόνος πολτοποίησε το παιδί
Οπως έγινε γνωστό χθες ο 27χρονος Βούλγαρος τεμάχισε το παιδί του στην μπανιέρα, το έβρασε στην κατσαρόλα μαζί με πατάτες, κρεμμύδι, ρύζι και εν συνεχεία το πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
Μια αποτρόπαια κίνηση που έκανε, όπως έγινε γνωστό σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό να μην βρεθούν ίχνη της μικρής. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο  προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης «δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης», αφήνοντας έτσι ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο 27χρονος πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.
«Εβραζα το παιδί για δύο ημέρες»
Περιγράφοντας τις φρικαλέες ενέργειες του 27χρονου μετά τη δολοφονία της μικρής, αστυνομικός λέει:
«Πήρε μια πλαστική  λεκάνη και με το μαχαίρι άρχισε να τεμαχίζει και να πολτοποιεί το άψυχο κορμάκι της μικρής. Στη συνέχεια έβαλε πετσέτες στα παράθυρα του υπόγειου διαμερίσματος για να μην βγαίνουν οι υδρατμοί και καταλάβει η γειτονιά τι συμβαίνει. Ακολούθως πήρε μια μεγάλη κατσαρόλα και άρχισε να βράζει τα πολτοποιημένα μέρη του παιδιού. Σκοπός να το κάνει να φαίνεται ως φαγητό και γι” αυτό έριξε ρύζι και πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. »Το έβραζα για δυο ημέρες…» μας είπε με απόλυτη ψυχραιμία» εξηγώντας στη συνέχεια: »Το έβαλα σε αλουμινόχαρτο και πλαστικές σακούλες και πέταγα στους γύρω κάδους τα κομμάτια. Τελευταίο κομμάτι το άφησα ανήμερα του Πάσχα»».
Πούλησε τα παιχνίδια της μικρής
Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι ο 27χρονος δράστης, μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μεγάλης Τετάρτης 08/04 και Μεγάλης Παρασκευής 10/04, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια της σε γείτονά του Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ. Ενδεικτικά της ψυχρότητάς του και της ηρεμίας κάτω από την οποία ενήργησε μετά τη δολοφονία.
Αλλαξε ακόμη και σωλήνες για να εξαφανίσει τα ίχνη
Αμέσως μετά το φόνο της μικρής ο 27χρονος προσπάθησε να εξαφανίσει, πέρα από τη σορό, και κάθε άλλο αποδεικτικό του εγκλήματος στοιχείο. Ετσι, όπως έγινε γνωστό κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.  καθάρισε το σπίτι του από τα αίματα με ειδικά καθαριστικά, τρίβοντας σιφώνια-σωληνώσεις και μάλιστα, ξηλώνοντας ορισμένες εξ αυτών. Αντικατέστησε δε ολο τον οικιακό εξοπλισμό, ενώ λίγες ημέρες μετά  τη δολοφονία εγκατέλειψε εντελώς το σπίτι του και διέμενε είτε σε ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεταξουργείου, είτε στο σπίτι της μητέρας του στου Ρέντη.
ΕΛ.ΑΣ.: Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα
Επίσης, κατά την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ανάμειξη της μητέρας της μικρής Αννυς.
«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε τι είχε συμβεί», ελέχθη χαρακτηριστικά.
Πήγε για Πάσχα το κοριτσάκι στον μπαμπά του
Ως στοιχείο που δεν είχε αναφερθεί ξανά αξίζει να σημειωθεί ότι, το κοριτσάκι δεν ζούσε εδώ. Τα προηγούμε 3,5 χρόνια ζούσε στη Βουλγαρία με του γονείς της μητέρας του. Βρισκόταν στην Ελλάδα μόλις δύο μήνες και ζούσε και με τους δυο του γονείς στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.  Καθώς η μητέρα της μικρής Άννυς έλειπε από τις 20 Μαρτίου στη Γερμανία, η μικρή έμεινε για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων με τη γιαγιά της, τη μητέρα του παιδοκτόνου, στου Ρέντη και ακολούθως, τις ημέρες του Πάσχα, επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της.
Γιατί σκότωσε το παιδί
Η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο 27χρονος προχώρησε σε όλες αυτές τις ειδεχθείς πράξεις από ζήλια αλλά και για το… «ταμείο». Ο πατέρας κτήνος ζήλευε παθολογικά την σύντροφό του, ενώ φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει, θα πάει στη Γερμανία κάτι που θα σήμαινε ότι θα ξέμενε και από λεφτά, αφού ο ίδιος δεν εργαζόταν, έκανε χρήση ναρκωτικών και μοναδικός χρηματοδότης του ήταν η μητέρα του παιδιού του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα έκανε έκλυτο βίο για να κερδίζει χρήματα, όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο facebook.
Η ομολογία του 27χρονου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας-κτήνος κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ότι βρήκε το παιδί νεκρό και ότι προέβη σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. Και όλα αυτά γιατί, όπως λέει, φοβόταν ότι αν μάθαινε η σύντροφός του και μητέρα της μικρής Αννυς ότι το παιδί είχε πεθάνει στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε…
ΕΛ.ΑΣ.: Το παιδί δεν ήταν άρρωστο
Οι πάντες, βέβαια, υποψιάζονται ότι ο πατέρας-τέρας δεν λέει όλη την αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι απλά ξύπνησε και βρήκε το παιδί νεκρό στον καναπέ, όπως ισχυρίζεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος στραγγάλισε τη μικρή Αννυ και ενδεχομένως τη δολοφόνησε χτυπώντας την αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, άλλωστε, σήμερα στην επίσημη ενημέρωση, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η μικρή ήταν άρρωστη ή έπασχε από κάτι.
Ο βίαιος χαρακτήρας του 27χρονου
Ηταν κοινό μυστικό, στη γειτονιά, ότι ο πατέρας-κτήνος, λιώμα από τα ναρκωτικά, κακοποιούσε συνεχώς το μικρό παιδί, σπάζοντάς το στο ξύλο. Το μαρτυρούσαν οι σπαρακτικές φωνές και το κλάμα της άτυχης μικρής. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι την βασάνιζε με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία. Ακόμη και το μπάνιο που έκανε στο παιδάκι το μετέτρεπε σε βασανιστήριο, αφού το έκανε ντους με κρύο νερό.  Γείτονες του 27χρονου αναφέρουν επιπλέον ότι ο Βούλγαρος πατέρας κτήνος ήταν εντελώς αδιάφορος για το παιδί του.
«Εβγαινε βόλτα με το σκυλί στην αγκαλιά και το παιδί το άφηνε μόνο του να τον ακολουθεί. »Πιάσε το παιδί» θα σου φύγει του φωνάζαμε», λένε.
Χαρακτηριστικοί της βιαιότητάς του ήταν και οι καβγάδες που είχε με την μητέρα της μικρής. Πρόσφατα μάλιστα παραλίγο να την σκοτώσει, όπως λένε χαρακτηριστικά γείτονές του, έξω από το σπίτι του
Το χρονικό του εγκλήματος
Η μητέρα της Αννυς γύρω στις αρχές Απριλίου έφυγε για ταξίδι στη Γερμανία και αποφάσισε να αφήσει τη μικρή με τον βιολογικό της πατέρα. Κι αυτό παρότι γνώριζε και τον βίαιο χαρακτήρα του και ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών (γι” αυτό άλλωστε εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο). Καθώς επιστρέφει η μητέρα του παιδιού από τη Γερμανία, ο πατέρας-κτήνος την πείθει ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί και τη βάζει να πάνε μαζί στη Βουλγαρία, στους γονείς της, για να τους πει ο ίδιος τι είχε συμβεί και πώς εξαφανίστηκε το παιδί και να μην το μάθουν από τα ΜΜΕ. Και μετά αρχίζει ένα απίστευτο γαϊτανάκι ψεύδους στην ΕΛ.ΑΣ. και από τους δυο.
Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Στο ταξίδι εκείνο φαίνεται ότι ομολόγησε και την αποτρόπαια πράξη του στον Νίκι, τον φίλο του που φιλοξενούσε κάποιες μέρες πριν στο σπίτι του στη Μιχαήλ Βόδα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το ζευγάρι στις 21 Απριλίου πηγαίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού και δηλώνει την εξαφάνιση της μικρής Αννυς και τρεις ημέρες αργότερα πηγαίνουν στο Α.Τ. Ομονοίας και λένε ότι το παιδί χάθηκε.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σχεδόν αμέσως, καθώς το ζευγάρι άλλα έλεγε τη μια ημέρα στην Αστυνομία και άλλα την άλλη, κινώντας υποψίες. Καταλύτης, πάντως, στη λύση της υπόθεσης ήταν αφενός το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι του 27χρονου, αφετέρου η κατάθεση του Νίκι που δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος όσων ήξερε και έδωσε στις Αρχές με λεπτομέρειες τα όσα γνώριζε…
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου