Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ!!!ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑ 63 ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90... ΝΑΙ 90 ΕΞΑΜΗΝΑ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! 




Δείτε τον βουλευτή με τήβεννο να ορκίζεται – Πώς αποφάσισε να πάρει τελικά το πτυχίο που είχε «ξεχάσει»...

Δεν πίστευσαν στα μάτια τους οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά που χθες πήραν το πτυχίο τους, όταν στην ορκωμοσία εμφανίστηκε ο βουλευτής του «Ποταμιού» Γρηγόρης Ψαριανός. Και ενώ αρχικά όλοι θα πίστευαν ότι πήγε για κάποιον γνωστό του, η τήβεννος που φορούσε δεν άφηνε πολλά περιθώρια για εικασίες.








Ο κ. Ψαριανός έπειτα από αρκετά χρόνια κατάφερε να πάρει το πτυχίο του.


Ο βουλευτής πριν αρκετά χρόνια ήταν φοιτητής της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, ωστόσο του είχαν μείνει δύο μαθήματα και δεν είχε κατορθώσει να πάρει πτυχίο. Τον Ιούνιο του 1989 το πανεπιστήμιο μετονομάστηκε σε Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) και τα πράγματα άλλαξαν πολύ, με νέα τμήματα, με αποτέλεσμα ο κ. Ψαριανός να αφήσει κατά μέρους τα όνειρα για αποφοίτηση...

Ωστόσο μετά από χρόνια τον περίμενε μία έκπληξη καθώς ειδοποιήθηκε από το Τμήμα Οικονομικών ότι ήταν ακόμα εγγεγραμμένος στους φοιτητικούς καταλόγους!

Ο ίδιος αποφάσισε να το ρίξει ξανά στο διάβασμα και κατάφερε τελικά να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο όπως δείχνει και η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου