Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΝΕΟΙ!!!


Του  Μπέλτσιου  Χρήστου
Αξ/κος  Ε.Ν

Λάρισα

Νέοι, αποτραβηχτείτε από τα δύο Συστήματα (του Αμερικανισμού και του Μπολσεβικισμού) που έχουν μοιράσει τον κόσμο , αυτά τα συστήματα θα συγχωνευτούν μια μέρα παρά να έρθουν σε σύγκρουση πολεμική μεταξύ τους. Και ο λόγος είναι απλός: το καθένα από αυτά τα συστήματα για την πιστοποίηση της ύπαρξής του έχει ανάγκη από την ύπαρξη του άλλου. Είναι αλληλοσυμπληρούμενα, ενώ ο σκοπός των δύο φαινομενικά διαφορετικών μεθοδολογιών είναι κοινός: Η ισοπέδωση και μαζικοποίηση του ατόμου……
Η απογύμνωση του ατόμου από κάθε προσωπικότητα. Και τα δύο συστήματα προωθούν τις συγχωνεύσεις κρατών και εθνών, την απώλεια ανεξαρτησίας πολιτικής των κοινωνικών ομάδων, την προσπάθεια επιβολής κοινής γλώσσας σε ομάδες κοινωνικές διαφορετικής κουλτούρας. Και όλα αυτά για την διευκόλυνση της διακυβέρνησης απέραντων μαζών από λίγα ορισμένα κέντρα, στην αρχή, με τελικό σκοπό, όταν καταστεί δυνατό, μια ίσως παγκόσμια κυβέρνηση.
Και γι΄αυτό τον σκοπό είναι απολύτως απαραίτητη η ισοπέδωση ηθική και πνευματική του ατόμου ώστε να καταστεί έτσι κατάλληλο για το επόμενο βήμα: την μαζικοποίησή του. Το περίβλημα που καταστά δυνατή αυτή την διαδικασία παρακμής.
Έτσι έχουμε σήμερα: Τους αρχηγούς μας, αντίς να προστατεύουν τους υπηκόους τους, τους απογυμνώνουν από τα υπάρχοντά τους και με φορολογικές αφορμές κλέβουν την ιδιοκτησία μας. Η εσωτερική υγεία και νομιμότητα λιγοστεύουν από μέρα σε μέρα και ο κόσμος διαστρέφεται εντελώς. Μόνο τα αγαθά πιστοποιούν την κοινωνική τάξη. Το μόνο κίνητρο για την αφοσίωση είναι η φυσική υγεία, ο μόνος δεσμός μεταξύ των φύλλων είναι η ηδονή, ο μόνος δρόμος για την επιτυχία στους διαγωνισμούς το ψέμα. Η γή αξιολογείται μόνον για τους ορυκτούς θησαυρούς της, έτσι έχουμε εκμετάλλευση χωρίς έλεος του εδάφους, έχουμε θάνατο της θρησκείας της γής. Τα ράσα πιστοποιούν την αξία του ιερέα. Η αδυναμία είναι η μόνη αιτία της εξάρτησης, δηλαδή θάνατο της αφοσίωσης και της τιμής στις σύγχρονες πολιτικές μορφές. Έτσι αποπροσανατολισμένοι από τις ύβρεις, οι άνθρωποι αναρωτιούνται ποια εξουσία έχουν τα παραδοσιακά κείμενα;  Τι είναι αυτοί  οι θεοί.
Ο σεβασμός για τις κοινωνικές τάξεις, για την τάξη και τις νομοθεσίες έχουν εξαφανιστεί στην σκοτεινή σημερινή εποχή. Οι γάμοι σε αυτή την εποχή έχουν πάψει να είναι μια τελετουργία και οι κανόνες που συνδέουν έναν μαθητή σ΄έναν πνευματικό δάσκαλο δεν έχουν πλέον ισχύ. Οι πράξεις αφοσίωσης που λαμβάνουν χώρα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Ο τρόπος ζωής είναι ο ίδιος ανάμεικτα για όλους. Ο κόσμος φοβάται περισσότερο από ποτέ το θάνατο και τρέμει την φτώχεια:Μόνο γι΄αυτό διατηρεί μια ψευδαίσθηση ουρανού, χαρακτηριστικό των σύγχρονων μαζών. Οι άνθρωποι συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση έστω και παράνομη του πλούτου, οι γυναίκες δεν υπακούν πλέον στους συζύγους και στους συγγενείς. Είναι εγωίστριες , στυγνές, αφηρημένες, ψευδολόγοι και ακολουθούν αυτούς που δεν έχουν καμιά αναστολή. Αυτές γίνονται απλά αντικείμενα σεξουαλικής ικανοποίησης.
Η ύβρις κυριαρχεί μεταξύ των ανθρώπων των αποπροσανατολισμένων από την αίρεση και η διάρκεια της ζωής τους επιμηκύνεται μόνο με μέσα μιας ανώτερης επιστήμης και υγιεινής. Έχουμε λοιπόν την αμαλγαμοποίηση  του μπολσεβικισμού, με τον παρακμιακό  αμερικανισμό, προκύπτει πως έτσι είναι…….Νά λοιπόν και η παγκοσμιοποίηση…..
Ελπίζω αυτά τα λίγα να έχουν ευαισθητοποιήσει τον αναγνώστη, διότι δεν είναι πάντα ο αριθμός των σελίδων που καθορίζει το περιεχόμενο.
Τέλος…….εύχομαι στον τολμηρό Νέο να τολμήσει…….. όταν θα ηχήσουν τα τύμπανα………
Εδώ Νέοι, κάνω μια προβολή στο μέλλον………


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου