Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ -ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ;;;

12000

Την ώρα που όλα τα καθεστωτικά μέσα παρουσιάζουν την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη με μελοδραματικό τρόπο ως την τραγωδία της πονεμένης μάνας που πασχίζει για να είναι κοντά στο παιδί της, εμείς αποκαλύπτουμε το οργανωμένο σχέδιο που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.
Ένοχοι όλοι οι δικηγόροι που φρόντισαν εδώ και χρόνια να τρέφουν την εικόνα της Βίκυς Σταμάτη ως γυναίκας με ψυχολογικά προβλήματα, και να συστήνουν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικές κλινικές. To ίδιο και οι γιατροί που υπέγραφαν ό,τι χαρτί τους ζητούσαν χωρίς κανενα ενδοιασμό. Άραγε με τι αμοιβή και γιατί  το έκαναν;  Γιατί όλοι μεσολάβησαν στη μεταφοράς αυτής της αδίστακτης γυναίκας από τις φυλακές Κορυδαλλού αρχικά στο Δαφνί και μετά στο Δρομοκαιτειο; Πόσο οργανωμένο ήταν αυτό το σχέδιο από τους δικηγορους που κατά καιρούς ανέλαβαν την υπεράσπισή της; (Φραγκίσκος Ραγκούσης, Βασίλης Χειρδάρης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος)
Να συληφθούν όλοι, δικηγοροι, γιατροι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που σίγουρα τα “πήραν”…
Ο μεγαλοβαρόνος του συνδικάτου του εγκληματος των φυλακών πόσα “έσκασε” για να το “σκάσει” η γυναίκα του;.. και τώρα βγαίνει και κάνει εκκλήσεις να γυρίσει πίσω… γιατί τάχα ανησυχει;
Και η γιαγιά στο κόλπο….
Την ώρα που ο σκαι μεταδίδει πληροφορίες πως το παιδί της Βίκυς Σταμάτη εχει εξαφανιστεί, η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της Βίκυς, Γεωργία Σταμάτη λέει πως είναι μαζί της….
Ενώ το πρωί η ίδια έλεγε πως το παιδί κοιμάται στο Ζέλι Φθιώτιδας…
Ολοι στο κόλπο ποια;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 8χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη, λίγες ώρες μετά την απόδραση της μητέρας του από το Δρομοκαΐτειο.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παραμένουν άγνωστες, ενώ έως τώρα έχουν συλληφθεί οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί των φυλάκων που είχαν διαδοχικές βάρδιες στο Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα, την ώρα της απόδρασης.
Η κ. Σταμάτη διέφυγε από την μπαλκονόπορτα του ισόγειου δωματίου που νοσηλευόταν ξεκλειδώνοντας το λουκέτο που υπήρχε στο κάγκελο, είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια συνεργών.
Οι εξωτερικοί φρουροί υποστηρίζουν ότι την ευθύνη για το κλείσιμο του ρολού και του λουκέτου στο κάγκελο της μπαλκονόπορτας την έχουν οι νοσηλευτές. Οι δυο φρουροί της βάρδιας άνοιξαν την πόρτα του δωματίου στις 1:50 το πρωί για να δουν αν ήταν μέσα η νοσηλευόμενη κρατούμενη, αλλά στη συνέχεια, έως τις 6:00 το πρωί, δεν ξανάνοιξαν την πόρτα η οποία δεν έχει παραθυράκι.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να αποδράσει κάποιος μόνος του, χωρίς να έχει συνεργούς.
Άκαρπες αποδεικνύονται μέχρι στιγμής οι έρευνες της ελληνικής Αστυνομία για τον εντοπισμό της.
Η απόδραση της κ. Σταμάτη έρχεται μια ημέρα μετά την απόρριψη του πέμπτου κατά σειρά αιτήματος αποφυλάκισής της. Στο απορριφθέν αίτημα, η κ. Σταμάτη αναφέρει πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.
Δυο έρευνες για την απόδραση
Εισαγγελική έρευνα για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών και τη διακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη, αν και φρουρούμενη, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.
Παράλληλα, διατάχθηκε και κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τυχόν ευθύνες των φρουρών που είχαν την ευθύνη της φύλαξης της κ. Σταμάτη.
Σε δήλωσή του, σύμφωνα με το skai.gr,ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σημειώνει πως κάθε απόδραση «συνιστά μια αστοχία». Επισημαίνει πως η φρούρηση κρατουμένων που νοσηλεύονται σε ιδρύματα «διασφαλίζονται», όμως αυτό «δεν πρέπει να ακυρώνει τις ανάγκες της νοσηλείας».
Προσθέτει ακόμα ότι καθώς το Ψυχιατρείο και το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού εντάσσονται στο ΕΣΥ θα είναι δυνατό στο μέλλον να νοσηλεύονται εκεί και γυναίκες κρατούμενοι με ψυχολογικά προβλήματα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.
Το βράδυ της Τετάρτης, πριν την εξαφάνισή της, η κ. Σταμάτη επικοινώνησε με την οικογένειά της για να μιλήσει με το παιδί της και ακουγόταν πολύ απογοητευμένη, όπως είπε στον σταθμό μας η μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου