Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ!!!

ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...;;; ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...




ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες συνέβη το δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δυο νέοι. Η τροχαία με ανακοίνωσή της καλεί όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία για τις συνθήκες του τροχαίου, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680. Στη συνέχεια λόγω του πρώτου τροχαίου μια ακόμη μηχανή έπεσε πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός της.

Το φριχτό τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου πριν 9 μέρες. Ασυνείδητοι εγκληματίες εγκατέλειψαν νεκρό τον 27χρονο Γιάννη Μανιεδάκη που οδηγούσε μηχανή. Στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ένας 35χρονος, πατέρας δύο παιδιών.

«Πιστεύω ότι το τροχαίο ήταν σκόπιμο καθώς το σημείο που τράκαρε η μηχανή του γιου μου, είναι το μοναδικό σημείο που μπορούσε να τρακάρει επάνω σε όχημα, δεν μπορεί πουθενά αλλού γιατί θα το είχε αντιληφθεί. Ο γιος μου ήταν πολύ ικανός οδηγός» λέει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Μανιεδάκης πατέρας του 26χρονου μοτοσικλετιστή.

Και συνεχίζει με πόνο καρδιάς: «Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο σημείο που έγινε το δυστύχημα, κάποιοι των παραφύλαγαν και έκαναν ζημιά. Είναι και το σημείο τέτοιο που σίγουρα έχει γίνει κάτι τέτοιο καθώς είναι τυφλό».

Μάλιστα ο ίδιος κάνει λόγο για παλιές υποθέσεις της οικογένειας καθώς λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όπως αναφέρει, είχε πέσει θύμα εξαπάτησης χάνοντας αρκετά χρήματα από το οικογενειακό εργοστάσιο που διατηρούσαν με την επωνυμία «Αφοί Μανιεδάκης»."Θέλω να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης και να βρεθούν οι εγκληματίες" λεει ο πατέρας του

Ο τραγικός πατέρας, ο κύριος Κωνσταντίνος Μανιεδάκης, βρίσκει το κουράγιο να πει δυο λόγια. "Το μόνο που θέλω είναι απονομή δικαιοσύνης και να βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν το τροχαίο. Είναι εγκληματίες. Δε θέλω τίποτα άλλο". 
Έχουν περάσει δέκα μέρες και ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία προκειμένου να πουν στους γονείς του 26χρονου Γιάννη Μανιεδάκη κάτω υπό ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό περιστατικό. Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ένας 45χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας δύο παιδιών.

  Όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για τις συνθήκες του τροχαίου, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου