Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΕΡΑΤΑ!!!

αρισαίος καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία

Λαρισαίος καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία
Αλλη μία υπόθεση για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας απασχόλησε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, η δεύτερη σε διάστημα δέκα ημερών.
Μετά την κάθειρξη δέκα ετών σε 55χρονο κάτοικο Τρικάλων την περασμένη Δευτέρα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Κακουργιοδικείου Βόλου κάθισε άλλος ένας κατηγορούμενος, ένας 49χρονος Λαρισαίος.
Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή τριετίας υπό όρους και εφέσιμη στον κατηγορούμενο που κρίθηκε ένοχος.
Πρόκειται για υπόθεση που αποκαλύφτηκε το Φεβρουάριο του 2011 μετά από ανώνυμη καταγγελία ότι ο καταδικαστείς είχε προφίλ στο facebook με επαφές με μαθητές του, στο οποίο είχε αναρτήσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Στον έλεγχο της Αστυνομίας, που ακολούθησε, κατασχέθηκαν έντεκα αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που συντάχθηκε.
Το διάστημα που μεσολάβησε ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει σε χώρους όπου συναθροίζονται ανήλικοι με την εξαίρεση του χώρου εργασίας του και των τόπων εκείνων όπου συνοδεύει το ανήλικο παιδί του μέχρι να γίνει η δίκη.
Πάντως, απολογούμενος στο Δικαστήριο ο 49χρονος ισχυρίστηκε ότι τα αρχεία που υπήρχαν στον υπολογιστή του και κατασχέθηκαν βρίσκονταν εκεί χωρίς τη θέλησή του μέσω συστήματος διαμερισμού.
Τα είχε στην κατοχή επί δέκα μήνες, είπε μεταξύ άλλων, χωρίς να τα έχει ανοίξει, καθώς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους.
Ο 49χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε. Εις βάρος του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος επιτήρησης από Επιμελητή Κοινωνικής Αρωγής και εμφάνισης κάθε πρώτη του μηνός στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Ο καταδικαστείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου