Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!

Έβγαλε όπλο για να πληρωθεί δεδουλευμένα από το δήμο Αγιάς ένας 31χρονος!


Με… κυνηγετικό όπλο, απαίτησε να εξοφληθεί δεδουλευμένα από τον Δήμο Αγιάς 31χρονος κάτοικος της περιοχής. Ο 31χρονος, άνεργος σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να απασχολήθηκε ως εποχικός υπάλληλος τον Σεπτέμβριο του 2014 στον Δήμο Αγιάς και να μην έχει εξοφληθεί ακόμη, το ποσό των 500 ευρώ.
Ετσι στις 12.30 χθες το μεσημέρι, πήγε στο Μεταξοχώρι σε Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και δημοτικοί υπάλληλοι. Κρατώντας ανοιχτό («σπασμένο») το κυνηγετικό του όπλο, ζήτησε τα χρήματά του ενώ φέρεται ειπών στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής πως «εσείς με κοροϊδεύετε και εγώ δεν έχω να φάω», κάνοντας παράλληλα πως ψάχνει στα ρούχα του για να βρει φυσίγγια, αφού το όπλο ήταν άδειο.
Αντιδήμαρχος και δημοτικοί υπάλληλοι τον καθησύχασαν και τον διαβεβαίωσαν πως θα εξοφληθεί, ενώ, σύμφωνα με άλλες πηγές, φέρεται να του έδωσαν 100 ευρώ από τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να αποχωρήσει.
Ο Δήμος Αγιάς, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί τη δίωξη του 31χρονου, δεν ανέφερε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ. σε αντίθεση με άγνωστο που κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 31χρονος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.
πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλη Κακάρας


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2015/11/03/evgale-oplo-gia-na-plirothi-dedoulevmena-apo-to-dimo-agias-enas-31chronos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου