Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Γυμνάσιο της Λάρισας κλήρωσε κουπόνι φροντιστηρίου!

http://www.larissanet.gr/
Γυμνάσιο της Λάρισας κλήρωσε κουπόνι φροντιστηρίου!
Το πρωτοφανές και εξαιρετικά πρωτότυπο φαινόμενο ένα δημόσιο σχολείο να κληρώνει κουπόνια φροντιστηρίου διεκδικεί με αξιώσεις το 8ο Γυμνάσιο Λάρισας. Και όμως, συνέβη και αυτό. Γονείς καταγγέλλουν, ότι το  σχολείο προέβη στην κλήρωση  κουπονιού γνωστού φροντιστηρίου της Λάρισας, κάτι που σημαίνει ότι ένας «τυχερός» μαθητής επελέγη, μετά από κλήρωση, να παρακολουθήσει δωρεάν, για το επόμενο σχολικό έτος, τα μαθήματα που παραδίδονται από το συγκεκριμένο φροντιστήριο.
Το θέμα που προκύπτει είναι σκανδαλώδες και γεννά μία σειρά από ερωτήματα:
1.       Είναι δυνατόν ένα δημόσιο σχολείο  να προωθεί και να διαφημίζει την παραπαιδεία και, μάλιστα, με μεθόδους  …τζόκερ;
2.       Η απόφαση για την κλήρωση του φροντιστηριακού κουπονιού ελήφθη μετά από έγκριση του συλλόγου των διδασκόντων;
3.       Με ποιες διαδικασίες επελέγη το συγκεκριμένο φροντιστήριο;
Τα ερωτήματα είναι καυτά και απαιτούν απαντήσεις, τις οποίες –υποθέτουμε-θα αναζητήσουν οι αρμόδιοι…
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η κα Ανθή Γουγουλιά,  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Γυμνασίου Λάρισας σε επιστολή της στη Larissanet τονίζει:
«διάβασα σήμερα 8/6/2015 την ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα Larissanet, σχετικά με υποτιθέμενη καταγγελία γονέα για κλήρωση κουπονιού ιδιωτικού φροντιστηρίου στο 8ο Γυμνάσιο. Ως πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου, δηλώνω ότι ουδέποτε έφτασε τἐτοια καταγγελία στα χέρια μου και ουδέποτε ενημερώθηκα για κάποιο τέτοιο περιστατικό στο χώρο του σχολείου.
Θέλω επίσης να εκφράσω το παράπονό μου και προς εσάς που δεν θεωρήσατε σκόπιμο, πριν δημοσιεύσετε μια τόσο σοβαρή καταγγελία, που προσβάλλει το σχολείο μας, να επικοινωνήσετε μαζί μου. Δηλώνοντας ότι είναι αναληθής η ανάρτησή σας, σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου και να προβείτε σε άμεση διάψευση».
Τελευταία ενημέρωση 11.55′

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου