Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:΅ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ως  ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ θεωρούμε άκρως παράλογη την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Λαρισαίων να συνεπικουρήσει με όλα τα μέσα του στο να φιλοξενηθούν 500 πρόσφυγες;;; (με πολλά ερωτηματικά στη λέξη) σε διαμερίσματα του κέντρου αλλά και των συνοικιών. Χωρίς  καμιά ρατσιστική και σοβινιστική διάθεση, θεωρούμε επικίνδυνο και απαράδεκτο να πριμοδοτούνται από την τοπική μας κοινωνία (με την προκάλυψη του ΟΗΕ) – οι υποτιθέμενοι εν μέρει πρόσφυγες. Μπορεί άραγε να μας εγγυηθεί το Δ.Σ. ότι από όλους αυτούς:

1/ Κανείς δεν έχει καμιά σχέση με το ISIS και άλλες  τρομοκρατικές Ισλαμικές οργανώσεις;

2/ Είναι ταυτοποιημένοι ως προς τις χώρες προέλευσής του αλλά και ως προς τα πραγματικά τους στοιχεία;

3/ Δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στην καθημερινότητα της πόλης;


Είναι αδιανόητο ειδικά στην εποχή μας που οι Έλληνες βάλλονται και προσβάλλονται σε όλα τα επίπεδα, οι κάθε λογής πρόσφυγες να κατακλύζουν την χώρα και να ευνοούνται, φυσικά χωρίς να φταίνε οι ίδιοι αλλά οι «Άρχοντές» μας , της κεντρικής διοίκησης αλλά και οι τοπικοί που ακολουθούν την ίδια περπατησιά.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να δράσετε ως πραγματικά ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ, ως πραγματικά ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αν δεν θέλουμε σε μερικές δεκάδες  χρόνια το Έθνος μας να αποτελεί απλά και μόνο ιστορία…


Για επικοινωνία με τους ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ – skeptomenoilarisaioi@yahoo.gr
                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου