Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ...

ΔΥΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Επιστολή αποχώρησης από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

Επιστολή αποχώρησης από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»
Την αποχώρησή τους από τη δημοτική παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ανακοίνωσαν οι εκλεγμένοι Μαρία Κωστούλια (3ου διαμερίσματος), Βασιλική Αρβανίτη (3ου διαμερίσματος) και οι υποψήφιοι Ευάγγελος Στεφανής, Νίκος Ευθυμίου, Παναγιώτης Στρατής και Χρήστος Γκουσγκούνης, με επιστολή τους στην οποία και αναφέρουν τα εξής:
«Από εκείνη την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών πέρασαν κιόλας τριάντα τρεις (33) ολόκληροι μήνες.
Σε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα όσα γίνονταν ή, καλύτερα, δεν γίνονταν επιλέξαμε να σιωπήσουμε, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει, θα βελτιωθεί, αλλά σε καμμία περίπτωση να τα αγνοήσουμε. Και περιμέναμε… Μάταια εν τέλει, αλλά περιμέναμε!
Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, κυρίως για τους συμπολίτες μας που επέλεξαν να μας τιμήσουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Σε αυτό το διάστημα η παράταξη που δημιουργήθηκε και διεκδίκησε, με γνώμονα τη διαφάνεια, την ψήφο των δημοτών έχει πλέον μετατρέψει τον Δήμο σε κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων.
Επειδή κάποιοι, τουλάχιστον, από εμάς δεν αντιμετωπίσαμε αυτήν την πρόσκληση-πρόκληση της ανάμειξης με τα κοινά, ούτε ως δημόσιες σχέσεις, ούτε ως ευκαιρία φωτογραφίσεων και εκδηλώσεων, ούτε ως ενός ανδρός αρχή, αλλά ως βήμα κοινής, προγραμματικής και συλλογικής δράσης με μοναδικό σκοπό το καλύτερο αύριο για την πόλη μας, σκοπός που παραμένει ανεκπλήρωτος μέχρι σήμερα.
Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε πλέον να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και αποχωρούμε από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων».
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου