Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο σήμερα! Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και σχετικό άρθρο, έξι χρόνια πέρασαν από την φονική πυρκαγιά στην Τράπεζα MARFIN στην οδό Σταδίου, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους της τράπεζας, μεταξύ αυτών και μιας εγκύου γυναίκας.
uddddntitled
Φωτογραφίες από το σημείο σήμερα μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη
untddddditled
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Στις 5 Μαϊου 2010 οι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους σε όλη τη χώρα, αντιδρώντας στα νέα οικονομικά μέτρα. Στην Αθήνα 150.000 πολίτες διαδηλώνουν στο κέντρο της πόλης, όπου σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια. Κουκουλοφόροι πετούν βόμβες Μολότοφ σε υποκατάστημα της τράπεζας Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από ασφυξία τρεις άνθρωποι.
untitddddddled
Εν μέσω επεισοδίων, 3 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έσπασαν το τζάμι της εισόδου στη Marfin Bank στην οδό Σταδίου 23, πέταξαν μέσα μία μολότωφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο κτίριο. Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας.
unawaaad
Οι πέντε κατάφεραΝ να βγουν σώοι, αλλά με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ τρία άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα. Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις που δεν κατάφεραν να βγουν έξω εγκαίρως, πέθαναν από ασφυξία που προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις και τον πυκνό καπνό που είχε τυλίξει όλο το κτίριο.
20-6-thumb-large
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ
Η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών), η Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών και εγκυμονούσα) και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης (36 ετών) ήταν οι τρεις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους.
Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου. Η μία γυναίκα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου, ενώ η τελευταία κοντά στο μπαλκόνι.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Φίλιππο Κουτσάφτη, τα αίτια του θανάτου των τριών ανθρώπων ήταν η εισπνοή καπνού και τοξικών αερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου