Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

NEA ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ...

Νέα παραίτηση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλίας

Νέα παραίτηση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλίας
Την παραίτησή του από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» υπέβαλε ο Νίκος Ντουρουντάκης, υπεύθυνος Περιφέρειας Θεσσαλίας της Νεολαίας ΑΝΕΛ και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νεολαίας ΑΝΕΛ.
Στη δήλωσή του ο κ. Ντουρουντάκης επισημαίνει τα εξής:
«Μετά απο τρία χρόνια το ταξίδι με τους ΑΝΕΛ τελείωσε.
Μπροστάρης στη νεολαία ΑΝΕΛ σαν Υπεύθυνος της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το 2012 αγωνίζομαι για την πατρίδα μου, ενάντια στα μνημόνια και τις υποτελειακές πολιτικές, για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας και της ισότιμης μεταχείρισης των πολιτών, για να σταματήσει η Ελλάδα να ‘’εξάγει’’ τα παιδιά της στο εξωτερικό και για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη.
Μου είναι δύσκολο να καταλάβω το πως μπορεί η εξουσία να διαβρώσει τόσο τους ανθρώπους και να τους κάνει να σκέφτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και πως θα ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως ξεκινήσαμε και που βρισκόμαστε. Χάσαμε την ταυτότητα μας στο ταξίδι για την ‘’Ιθάκη’’, μέσα σε Λαιστρυγόνες της ιδιοτέλειας, της αυταρέσκειας και της υπερηφάνειας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και με εμπιστεύθηκαν σαν Πρόεδρο Δεοντολογίας της νεολαίας των ΑΝΕΛ και να τους διαβεβαιώσω ότι θα παραμείνω σταθερός στα πιστεύω μου, ενεργός στην πολιτική για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην Ιθάκη όπως ακριβώς ξεκινήσαμε.
Το αύριο ανήκει στη νέα γενιά και θα πρέπει να το διεκδικήσουμε!!!
Με τιμή
Νίκος Ντουρουντάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου