Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ!!!

Τούρκοι πυροβόλησαν μητέρα και μωρό (Κούρδους) στην Τσίζρε (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)


cizre3-630x400

Το βράδυ ο τουρκικός στρατός και ητουρκική αστυνομία βομβάρδισαν με όλμους την κουρδική πόλη Τσίζρε, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ, ενώ άρματα μάχης επιτέθηκαν σε συνοικίες της πόλης που φρουρούνται από Κούρδους πολιτοφύλακες.
Η πόλη είναι εντελώς αποκομμένη από τον έξω κόσμο. Οι τουρκικές Αρχές έχουν κόψει το διαδίκτυο, για να μην μπορούν οι πολιορκημένοι κάτοικοι να ενημερώνουν την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα εγκλήματα του καθεστώτος Ερντογάν.
Ωστόσο, όλο και καταφέρουν οι πολιορκημένοι της Τσίζρε να δίνουν στο διαδίκτυο εικόνες από όσα συμβαίνουν στην 140.000 κατοίκων πόλη τους.
Οι φωτογραφίες μέσα από την Τσίζρε, που αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Twitter σοκάρουν. Οι Τούρκοι πυροβόλησαν μια μητέρα με το μωρό της. Η μητέρα πέθανε, το μωρό είναι βαριά τραυματισμένο.
Το πιο φριχτό από όλα όσα συμβαίνουν στην Τσίζρε, είναι ότι οι Τούρκοι δεν επιτρέπουν στους τραυματίες να πάνε στο νοσοκομείο της πόλης, ούτε στους αμάχους, ούτε στα μικρά παιδιά. Εάν αυτό δεν είναι έγκλημα πολέμου και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αδυνατούμε να σκεφτούμε πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί.
Ωστόσο, το δολοφονικό κράτος Ερντογάν συνεχίζει να σκοτώνει Κούρδους αμάχους, με την «άδεια» προφανώς της υποκρίτριας «πολιτισμένης Δύσης».
mitera_cizre moro_cizre

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου