Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!!!

Ακυρώνει το ΣτΕ την απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές


Ακυρώνει το ΣτΕ την απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές
Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την προσφυγή της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κατά της απόφασης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την ανάκληση των τεχνικών μελετών και την αναστολή των εργασιών, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Capital.gr.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ΣτΕ αναγνωρίζει ότι το αρμόδιο υπουργείο επέδειξε κωλυσιεργία ως προς την έγκριση των προσαρτημάτων των τεχνικών μελετών της μεταλλουργίας χαλκού, χρυσού και του νέου εργοστασίου εμπλουτισμού στην περιοχή του Μαντέμ Λάκκου που είχε καταθέσει η εταιρεία.
Ουσιαστικά, πρόκειται για τα προσαρτήματα των τεχνικών μελετών που κατά τον κ. Σκουρλέτη η «Ελληνικός Χρυσός» δεν προσκόμισε, οδηγώντας τον να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες του έργου.
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι μεταλλωρύχοι
Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αποκλείοντας κατά διαστήματα τις διασταυρώσεις Στρατωνίου – Ιερισσού και Γοματίου – Πλανών.
Την ίδια ώρα δεκάδες εργάτες παραμένουν κλεισμένοι μέσα στις στοές των μεταλλείων της Ολυμπιάδας, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα των εργασιών.
Σημειώνεται, τέλος, ότι την Παρασκευή σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου της Μεγάλης Παναγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου