Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

OTI BΛΕΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ.ΤΥΧΑΙΟ;;;

«Χαίρε Σατανά!» – Το Ντιτρόιτ παραδίδεται στους σατανιστές… (φωτογραφίες)


shadow
Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ντιτρόιτ για να διαμαρτυρηθούν για την τελετή αποκαλυπτηρίων ενός αμφιλεγόμενου χάλκινου αγάλματος του Baphomet, από τον Σατανικό Ναό.
Όταν το ενός τόνου άγαλμα με κεφάλι κατσίκας τελικά εκτέθηκε, οι υποστηρικτές του το καλωσόρισαν και επευφημούσαν «Χαίρε Σατανά!»
Ο Σατανικός Ναός κράτησε μυστική τη θέση των αποκαλυπτηρίων του κολοσσιαίου μνημείου μέχρι την τελευταία στιγμή, στέλνοντας τις πληροφορίες μόνο στους κατόχους… εισιτηρίων. Η ομάδα έλαβε απειλές ότι διαδηλωτές θα το ανατίναζαν, ή θα το έκαιγαν.
detroit-baphomet
«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι να έχουμε ένα πάρτι καλωσορισματος για το κακό», είπε ο Αιδεσιμότατος Dave Bullock στο Reuters.
baphomet
Φωτογραφίες δείχνουν κάποιους διαδηλωτές που έδωσαν το παρόν για να διαμαρτυρηθούν, να φορούν μπλουζάκια που έγραφαν «Ιησούς». Ο Martin C. Tutwile του Oak Park φέρεται να δήλωσε ότι ο Σατανικός Ναός επέβαλε το άγαλμα στην πόλη, γιατί «νομίζουν ότι έχουμε διαλυθεί ως πόλη».
jesus
Στην ιστοσελίδα του, ο Σατανικός Ναός είπε ότι το άγαλμα «αποσκοπεί να συμπληρώσει και να αντιπαραβάλλει το μνημείο Δέκα Εντολές που βρίσκεται ήδη στο Καπιτώλιο της Οκλαχόμα».
detroit-baphomet-agalma
Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Lucien Greaves, εξήγησε σε δήλωσή νωρίτερα αυτό το έτος ότι το μνημείο θα χρησιμεύσει «ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων». Πρόσθεσε ότι θα έχει επίσης έναν ορισμένο «λειτουργικό σκοπό» -ως καρέκλα όπου «άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του Σατανά για έμπνευση και διαλογισμό».
detroit
Παρά το γεγονός ότι το άγαλμα του φτερωτού Baphomet προοριζόταν αρχικά να σταθεί δίπλα στο μνημείο Δέκα Εντολές στην Οκλαχόμα, το κρατικό Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το άγαλμα θα πρέπει να απομακρυνθεί με το αιτιολογικό ότι η περιουσία της κυβέρνησης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει υποστήριξη για οποιαδήποτε θρησκεία.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου