Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ;;; ΣΙΓΑ...

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ – ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ «ΣΦΑΓΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο πια, ότι η Γερμανία και τα «τσιράκια» της Μέρκελ στην Ευρωζώνη, δεν έχουν άλλο στόχο απ’ το να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και μέσα σε μια νύχτα να τη μετατρέψουν σε κυβέρνηση εθνικής... ενότητας με ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και το αγαπημένο παιδί των διαπλεκόμενων καναλαρχών και λοιπών μιντιαρχών, τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Μέσα σε μια νύχτα θέλουν να αποδείξουν στον ελληνικό λαό πως ό,τι κι αν αποφασίζει στην κάλπη, ό,τι κι αν επιλέγει για το μέλλον του σε ένα δημοψήφισμα, μνημόνιο και μνημονιακές κυβερνήσεις θα του προκύπτουν.
Γιατί, έτσι το θέλει ο Σόιμπλε και η Μέρκελ, γιατί έτσι –δυστυχώς για όλους τους Έλληνες- έστησαν τις δομές και τις υποδομές της ελληνικής οικονομίας ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, αλλά και όλοι οι προκάτοχοί τους, από τη μεταπολίτευση και μετά.
Ας μην κοροϊδευόμαστε...
Ο Τσίπρας λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους. Και αυτή τη στιγμή οι «ξενοδόχοι», που θα πρέπει να επιλέξει με ποιους τελικά το πλευρό θα συνταχθεί, είναι δύο.
Ο ένας ξενοδόχος είναι αυτός της Ευρωζώνης και φυσικά αναφερόμαστε στην Άνγκελα Μέρκελ και τον αξιοθρήνητο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο έτερος ξενοδόχος, όμως, είναι αυτός της Ελλάδας. Ο ελληνικός λαός. Η Ελλάδα ανήκει στον ελληνικό λαό, κύριε Αλέξη Τσίπρα και σε κανέναν άλλο. Αυτό είναι το μοναδικό μήνυμα που πρέπει να σε καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σκληρής διαπραγμάτευσης, μη ξεχνώντας και τις αξίες τις οποίες καλείσαι να υπηρετήσεις, μετά τη διπλή λαϊκή εντολή που έλαβες σε εκλογές και δημοψήφισμα και – κυρίως - τα εθνικά συμφέροντα.
Διότι, υποθηκεύοντας όλο το δημόσιο πλούτο σε κάποιο... ταμείο που θα λειτουργεί με βάση το αγγλικό δίκαιο ή εκείνο του Λουξεμβούργου, ακόμα κι αν τυπικά ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, αντιλαμβάνεσαι πως έρχεσαι σε πλήρη αντίθεση με τα θέλω του ελληνικού λαού. Και για τέτοιες αποφάσεις δεν σου έχει δοθεί καμία, μα καμία εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό.
Ή περνάς τις θέσεις του ελληνικού λαού και προχωράς σε συμφωνία για την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων ή επιστρέφεις πίσω στην πατρίδα και προκηρύσσεις άμεσα εκλογές, για να αποφασίσουμε ΞΑΝΑ για το ποιος – επιτέλους - θα κυβερνήσει αυτό τον τόπο, χωρίς να του υπαγορεύει η Μέρκελ τι θα πράξει, αν θα νομοθετήσει υπέρ των φτωχών, αν θα κλείσει όλες τις υγιείς επιχειρήσεις που ανήκουν ακόμα σε Έλληνες για να έρθουν οι Γερμανοί κατακτητές και οι Εβραίοι να τις αγοράσουν μισοτιμής.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ κύριε Τσίπρα... Και στην Ελλάδα έχουμε μάθει να δίνουμε μάχες για δικαίωση και όχι για υποταγή...
Και ΕΛΛΑΔΑ θέλουμε να παραμείνει...
Γι’ αυτό αν μπορείτε, χτυπήστε –επιτέλους- το χέρι στο μαχαίρι.
Πείτε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ τα ξένα κερδοσκοπικά συμφέροντα και τηρήστε την εντολή που λάβατε από το 62% του λαού και όχι από τον Μεϊμαράκη, τον Θεοδωράκη και τη Φώφη Γεννηματά.
Αν δεν μπορείτε, πράξτε αυτό που επιτάσσει το εθνικό σας καθήκον και προβλέπει και το καταστατικό του κόμματός σας.
Γυρίστε πίσω, παραιτηθείτε, προκηρύξτε εκλογές και πάμε παρακάτω...
Γιατί, υπάρχει παρακάτω...
Θα βρεθούν οι πατριώτες που θα μπορέσουν με ένα ξεκάθαρο σχέδιο να προασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας και να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό σε πιο ασφαλή μονοπάτια.
Πατριώτες που θα ποντάρουν στους Έλληνες και όχι στους Γερμανούς...
Μπορείτε να είστε εσείς αυτός, αφού εσάς έχει εμπιστευτεί το 62% του λαού μας;
Αποδείξτε το...
Εμπιστευτείτε τους Έλληνες πολίτες και όχι τους δοσίλογους πολιτικούς που τρίβουν τα χέρια τους για την παγίδα που σας έριξαν.
Διαφορετικά, αργά ή γρήγορα θα προσθέσετε το όνομά σας, δίπλα στα δικά τους, ως πολιτικός και πρωθυπουργός που έριξε τη χαριστική βολή σε ένα λαό, που πίστεψε ότι θα του προσφέρατε ένα καλύτερο αύριο...
Τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά μας, δεν θα σας το συγχωρήσουν ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου