Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μια συγκλονιστική ιστορία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΑΤΖΗΣ υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ΣΜΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ......ΕΤΩΝ 33

Μια συγκλονιστική ιστορία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΑΤΖΗΣ υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ΣΜΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ......ΕΤΩΝ 33
ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: 
Πέρασα εχθές από τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αριστοτέλους 23 και έτυχε να συναντήσω ένα νεαρό παλικάρι με διαφημιστικά φυλλάδια στο χέρι ο οποίος μου συστήθηκε σαν «Νίκος»....σκέτο. Από τον ενθουσιασμό, από το κέφι και από το χαμόγελό του κατάλαβα ότι ήταν ένα παλικάρι όπως εμείς το οποίο μοίραζε φυλλάδια για τον κοινό αντιμνημονιακό μας αγώνα.
Πέρασαν αρκετές ώρες από το απόγευμα και μετά, και καταλήξαμε με στελέχη να συζητάμε σε ήσυχο καφέ ψήλα της Αριστοτέλους μέχρι αργά το βράδυ.
Κατά τις 11:30 το βράδυ είδα τον Νίκο να ανεβαίνει την πλατεία μόνος του με φυλλάδια στο χέρι και του φώναξα για να κάτσει μαζί μας να πάρει μια ανάσα. Έφυγαν τα στελέχη λοιπόν και καθίσαμε μέχρι αργά οι 2 μας σε ένα παγκάκι και μιλάγαμε με τις ώρες πολιτικά. Εκεί λοιπόν μου έδωσε το φυλλάδιό του και ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ......(και διαβάστε τι έκανε στο τέλος)
Ο Νικόλαος Πίτατζης είναι υποψήφιος Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Γεννήθηκε στην Κομοτηνή στις 27 Μαίου 1978. Αποφοίτησε το 2002 από τη σχολή ικάρων με ειδικότητα Μηχανικού Αεροσκαφών (Σ.Μ.Α). Διετέλεσε αξιωματικός συντήρησης αεροσκαφών F-16 για 10 έτη. Υπηρέτησε πέντε έτη σε πολεμική μοίρα αναχαίτησης και πέντε έτη ως Επιτελής Τροποποιήσεων – Αναβαθμίσεων Αεροσκαφών στο Τμήμα Υποστήριξης Οπλικού Συστήματος F-16 της ΠA.
Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά στο πεδίο μελέτης της μηχανικής συμπεριφοράς των υλικών σε κόπωση και έχει μετάσχει σε συναφή ερευνητικά προγράμματα και επιστημονικά συνέδρια.
Είναι μέλος του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας (Ε.Σ.Μ.Α) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.ΑΣ). Μιλάει Ρωσικά και Αγγλικά. Γνωρίζει Βυζαντινή και Ευρωπαική μουσική. Είναι κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων και αθλητής ξιφασκίας.
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ......
Στις 11-11-2011 υπέβαλε αναφορά παραίτησης από τις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, αναφέροντας ότι....»Το παρόν αίτημα υποβάλλεται ως έμπρακτη δήλωση μη αποδοχής, της κατά παράβαση του Συντάγματος παραχώρησης και αναγνώρισης αρμοδιοτήτων της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής λειτουργίας του Ελληνικού Κράτους σε όργανα διεθνών οργανισμών και τρίτα κράτη στο πλαίσιο συναφών διεθνών συμφωνιών δανεισμού» (ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ?) καθώς και ότι «Προς διασαφήνιση του εύλογου της αποφάσεως μου για παραίτηση, επί των αναφερομένων σε ανωτέρω παρ.2 περί παράβασης του Συντάγματος, σας αντιπαραβάλω ότι διάγω ως Αξιωματικός έχοντας δώσει και τηρώντας πρωτίστως Όρκο Υπακοής στο Σύνταγμα, με τις Αρχές του οποίου δε νοείται να μη συμμορφώνονται οι Νόμοι και τα Ψηφίσματα του Κράτους»
Αφού λοιπόν τελειώσαμε αργάμιση με τον Νίκο την κουβέντα μας...και ως γνωστόν αυτή τη ώρα ο ΟΑΣΘ κοιμάται.......αναγκάστηκε ο Νίκος και με πήγε στο αμάξι μου (στον σταθμό) με την μηχανή του.
Καληνυχτώντας τον Νίκο ένοιωσα την απόλυτη σιγουριά ότι όσο υπάρχουν ΤΕΤΟΙΟΙ Έλληνες σαν το Νίκο, αυτό το Έθνος δεν θα καταφέρει να το «γονατίσει» κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου