Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΚΛΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 2 μ.μ. Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για να τον αποχαιρετήσουν εμώ αύριο στις 2 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Δρόπολης. Ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα υποδεχτηκαν στο σπίτι τους  για τελευταία φορά το παιδί τους. Ο σπαραγμός της μάνας του σκίζει όλη τη Βόρειο Ηπειρο. Ενα απόκοσμο ουρλιαχτό, ένα «όχι» ακούστηκε όταν η νεκροφόρα με τη σορό του έστριψε την ανηφόρα προς το σπίτι της οικογένειας. «Οχι», «Κώστα», συνεχίστηκε ο θρήνος της μάνας που όσο κι αν έλεγε τις προηγούμενες μέρες ότι θα γίνει «μάνα σκληρή», μπροστά στο τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο του παιδιού της λύγισε. Ποιά μάνα μπορεί να μείνει όρθια όταν έχει χάσει το παιδί της;...
Κι ακόμη περισσότερο, όταν το είδε να χάνεται υπό τις συνθήκες που χάθηκε και επί δέκα μερόνυχτα το έκλαιγε χωρίς να μπορεί να το κηδεύσει.
Οι συγχωριανοί του Κωνσταντίνου Κατσίφα συγκεντρώνονται μέσα και έξω από το σπίτι του. Εκατοντάδες βορειοηπειρώτες που ζουν στην Ελλάδα περνούν ήδη τα σύνορα για να δώσουν το παρών στο τελευταίο αντίο στον 35χρονο ομογενή: Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 2 το μεσημέρι, με δαπάνη του δήμου Δρόπολης.
Δείτε τις φωτογραφίες από το epirus-tv-news.gr
Το συγκινητικό σκίτσο στο πατρικό του σπίτι. Το συγκινητικό σκίτσο του Ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου από σήμερα βρίσκεται σε μια γωνιά στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακκαβιά τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα, κυρίως από την αλβανική πλευρά και ενισχύονται καθώς περνά η ώρα και πληθαίνουν τα λεωφορεία που μεταφέρουν κόσμο από την Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου