Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: 

Συνεχίζονται καθημερινά οι αυτοκτονίες Συνελλήνων αλλά όλως τυχαίως δεν παρουσιάζονται σαν ειδήσεις σε κανένα σχεδόν από τα "μεγάλα" Μ.Μ.Ε.


Σοκ! Αυτοκτόνησε και δεύτερος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Σοκ και προβληματισμό προκαλεί στην Πολεμική Αεροπορία ο δεύτερος μέσα σε λίγες ημέρες θάνατος αξιωματικού της, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλαμάτα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άψυχο σώμα του άτυχου 41χρονου βρήκαν χθες το πρωί οι δικοί του. Ο αξιωματικός ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, και υπηρετούσε με την ειδικότητα του μηχανικού εξ υπαξιωματικών στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Καλαμάτα. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως και διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατό του είναι η αυτοκτονία.
Είναι το δεύτερο τραγικό περιστατικό που αναστατώνει την Πολεμική Αεροπορία μέσα σε λίγες ημέρες. Στις 12 Αυγούστου, ένας 27χρονος αξιωματικός της 111 Π.Μ. στον Βόλο βρέθηκε απαγχονισμένος από τον πατέρα του, ο οποίος υπέστη ισχυρό κλονισμό. Οπως είχε γίνει γνωστό, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου