Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ;;;

ΣΑΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “DE TOX” ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Σήμερα συγγενείς και φίλοι λένε το στερνό αντίο στον 29χρονο
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν σήμερα τον 29χρονο Γιώργο Κατσαμπέλα που έχασε χθες το πρωί τη ζωή του στη μάχη του μεροκάματου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε κάνοντας διανομές για τη γνωστή αλυσίδα καφέ DE TOX της Λάρισας «καρφώθηκε» σε φορτηγό επί της οδού Καρδίτσης.
Δεκάδες φίλοι του 29χρονου αφήνουν από χθες αναμμένα κεριά και λίγα λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας, την ώρα που σάλος έχει ξεσπάσει στην πόλη από την απόφαση της εταιρείας να μην κλείσει τα καταστήματά της σε ένδειξη πένθους, παρά μόνο να διακόψει σήμερα, ημέρα της κηδείας, τις διανομές!
Η «απρόσωπη» αναφορά στο νεκρό συνάδελφό τους, που στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ως διανομέας, αλλά και η συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος όπου εργαζόταν ο άτυχος 29χρονος ακόμη και λίγα μόλις λεπτά μετά το θάνατό του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Λαρισαίους, που με εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στρέφονται κατά των υπευθύνων της επιχείρησης καλώντας σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους γονείς και τον αδελφό του, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 12.30 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
Εν τω μεταξύ χθες ομάδα αντιεξουσιαστών δείχνοντας την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι ακόμη και το κατάστημα στο οποίο εργάζονταν ο άτυχος διανομέας (Πολυτεχνείου και Σαρίμβεη) παρέμενε ανοικτό έκαναν τη δική τους παρέμβαση φωνάζοντας συνθήματα.
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ DE TOX
Α.Β: Ημουν μπροστα στο συμβαν.αργοτερα που σταματησα να παρω καφε απο ενα de tox ρωτησα σε ποιο καταστημα εργαζοτανε το ατυχο παλλικαρι.προς μεγαλη μου εκπληξη ο υπευθυνος με ενημερωσε οτι….εργαζοτανε στο δικο τους!!!εφυγα σκεπτικος αν θα επρεπε να σπασω το ανοιχτο καταστημα η απλως απογοητευμενος να αποχωρησω.δεν εφταιγε το προσωπικο φυσικα.ουτε τα παγωμενα βλεματα των συναδελφων του που τους ειχατε να δουλευουν γνωριζοντας οτι ο συναδελφος τους εφυγε για διανομη και δεν θα ξαναγυρισει ποτε..ειστε απαραδεκτοι!απο σημερα με χασατε απο πελατη.
Χ.Κ: Απαράδεκτη ανακοίνωση. Δεν ήταν διανομέας (μηχάνημα) ήταν άνθρωπος που εργαζόταν και προσπαθούσε να επιβιώσει στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας. Ένας νέος με όνομα, οικογένεια και όνειρα. Ενας νέος που του άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή την ψυχρή ανακοίνωση.
Επίσης απαράδεκτο να μην κλείσουν τα καταστήματα έστω και την ώρα της κηδείας ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι του να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία .
Μην ξεχνάτε “Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος”
Κρίμα……..
Σ. Κ: Ενός διανομέα;;; Αριθμός απλά ε;;; Μια ανθρώπινη ζωή ένας απλός αριθμός….Ντροπή σας
A.D.: Ελεος ρε παιδια,δικος σας ανθρωπος εφυγε,ετσι πενθειτε?κλειστε για μια μερα,μονο το χρημα μας απασχολει πλεον?ειδα οτι δουλευατε σημερα κ επαθα πλακα!
V.P.: τραγικοι κλειστε το μαγαζι σας σαν ενδειξη σεβασμου τουλαχιστο ΖΩΑ.
I.A.: Γεωργιος Κατσαμπελας, 29 ετων. Οι ιδιοι παραδεχτηκαν πως τα μηχανακια ειναι ιδιοκτητα με πλημελλη συντηρηση.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ DE-TOX ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ
Ειρήνη Παπουτσή
http://paidis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου