Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

AΡΧΙΣΑΝ...

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο

Σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό τριών ανδρών που εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 23χρονης φοιτήτριας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με  πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 23χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια πως ενώ βρισκόταν εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου μαζί με έναν φίλο της, τρία άτομα τους προσέγγισαν και τους αφαίρεσαν αρχικά τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα τους.
Η καταγγέλλουσα όμως αναφέρει πως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς την κακοποίησαν σεξουαλικά. Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ήδη γνωρίζουν την ταυτότητα του ενός δράστη καθώς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που συλλέχτηκαν από αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης ενώ αναγνωρίστηκε και από το θύμα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για άνδρα συριακής καταγωγής. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές. Τέλος, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό οι δράστες να είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου