Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

KΡΕΜΑΛΑ!!!

Συνελήφθη 39χρονος Λαρισαίος γιατί ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του!

10 Ιουλίου 2016, 10:48
Για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του συνελήφθη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη 39χρονος, καταγόμενος από τη Λάρισα. Ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με βάση ένταλμα σύλληψης έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την εν διαστάσει σύζυγό του και την πρώην πεθερά του.
Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου σε χωριό της Ελασσόνας όπου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, 39χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.
Επιπλέον, σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Προηγήθηκε καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συγγενικού προσώπου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.
πηγή: εφημερίδα Ελευθερία


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/07/10/sinelifthi-39chronos-lariseos-giati-aselgouse-stin-aniliki-kori-tou/

1 σχόλιο:

  1. Μια εμμονή σας βλέπω να έχετε με αυτές τις ειδήσεις. Δεν λέω, αδιανόητη πράξη, αλλά από το να ασχολείστε με Έλληνες, ασχοληθείτε λίγο με τους λαθρομετανάστες που το δελτίο τύπου βρίθει από παρανομίες. Ο Πατριωτικός σύνδεσμος Λάρισας πραγματοποίηση δωρεά για την μικρή ΜΥΡΤΩ δεν το είδα πάλι πουθενά να αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή