Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


«Σας αγαπάω όλους» είπε απευθυνόμενος προς τη σύντροφό του και τους φίλους τους, στους οποίους έκαναν το τραπέζι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην κουζίνα του σπιτιού του, πήρε ένα μαχαίρι και το έμπηξε με δύναμη στην κοιλιά του!
Σοκ την Τετάρτη γύρω στη 1 τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου. Νεαροί καλούσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ 27χρονος Βολιώτης έπεφτε τραυματισμένος στο πάτωμα του διαμερίσματος πολυκατοικίας στο κέντρο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας με τη χρήση μαχαιριού.
Ολα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ τίποτα δεν προϊδέαζε για τις σκηνές φρίκης που θα επακολουθούσαν. Η παρέα των νεαρών έτρωγε, έπινε και όλα έδειχναν ότι θα τελείωναν όμορφα μετά από μία ζεστή βραδιά σε φιλική ατμόσφαιρα στο σπίτι του 27χρονου και της συντρόφου του. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό, ώστε να απωθήσει το νεαρό από το απονενοημένο διάβημα ούτε η σύντροφός του, ούτε οι φίλοι του, οι οποίοι σοκαρίστηκαν.
Ο 27χρονος σηκώθηκε ξαφνικά από το τραπέζι και αφού ανακοίνωσε ότι τους αγαπάει όλους είπε ότι «θα δείτε τώρα τι θα κάνω για εσάς» και κατευθύνθηκε στην κουζίνα. Μέχρι να «αντιληφθούν» τους σκοπούς του, το κακό είχε γίνει και όλοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Επιτόπου μετέβη άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέλαβε άμεσα τον 27χρονο με σκοπό να τον διακομίσει στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μεταφέρθηκε σε φορείο με το μαχαίρι στην κοιλιά. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει πλέον ανησυχία, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς συνέβη και το όμορφο βράδυ μετατράπηκε σε εφιάλτη. Κανένας όμως δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του 27χρονου. Δεν έχει ξαναπασχολήσει ποτέ. Το μόνο που είχαν να δηλώσουν είναι ότι είναι άνεργος…
Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Απέδωσε τον τραυματισμό σε απόπειρα αυτοκτονίας. Η προανάκριση συνεχίζεται.
ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ / ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/03/04/anergos-prospathise-na-aftoktonisi-karfonontas-macheri-stin-kilia-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου